تلویزیون های خمیده OLED چه ویژگی هایی دارد؟
تلویزیون های خمیده OLED که این روزها تعریف شان را زیاد می شنویم آیا ارزش خرید را دارند؟ مطمئنا هر نوع از تلویزیون که به قصد خرید سمتش بروید، دارای ویژگی های مثبت و منفی خاص خود می باشد. تلویزیون های خمیده OLED نیز از این قاعده مستثنی نیستند. هدف ما در این مقاله از دیجی کرد نقد یا زیر ذره بین بردن ویزگی های مثبت تلویزیون های خمیده OLED به منظور تشویق یا باز داشتن شما از خرید آن ها نیست بلکه سعی داریم کاملا صادقانه و منطقی به برسی ویژگی های تلویزیون های خمیده OLED بپردازیم. بنابراین اگر طرفدار یک بررسی صادقانه و واقع گرایانه در مورد ویژگی های تلویزیون های خمیده OLED هستید، در ادامه با ما همراه باشید.
با تماشای تلویزیون های خمیده OLED شما در تصویر غوطه ور خواهید شد
غوطه وری در تصویر اصطلاحی است که به میزان زیادی توسط کارشناسان این حیطه استفاده می شود. تلویزیون های خمیده OLED به دلیل انحنایی که دارا هستند شما را بیش از همیشه درگیر تصا.یر خواهند کرد. به نوعی می توان گفت شما در دنیای تاویری که در تلویزیون در حال پخش هستند، غرق خواهید شد و این تجربه ی عمیق تری از تماشای تلویزیون خواهد بود.
تلویزیون های خمیده OLED حس و حال تماشای تصاویر سه بعدی را زنده می کنند
یکی از واکنش های متداول در بین افرادی که برای اولین بار به تلویزیون های خمیده OLED خیره شده اند در به زبان آوردن این جمله خلاصه می شود: “به نظر می رسد که این تلویزیون سه بعدی است”، آن ها این جمله را می گویند حتی اگر تلویزون ورد نظری دارای تنها دو بعد باشد.
کمپانی های مختلف روی این ویژگی مانور بیشتری داده اند تا حس و حال تماشای سه بعدی تصاویر را قوی تر سازند. پیدایش این احساس در بیننده بدان دلیل است که خم شدن لبه های تصویر به سمت او، درک بصری عمیق تری از آنچه مشاهده می کند ارائه می دهد. کمپانی سامسونگ با استفاده از افزایش عمق در تلویزیون های خمیده خود، توانسته کنتراست قسمت های مختلف تصویر را تنظیم کند و احساس عمیق بودن میدان دید را تقویت نماید.
کنتراست تصویر در تلویزیون های خمیده OLED بیشتر است
تلویزیون های خمیده OLED می توانند بین ۱٫۵ برابر تا ۱٫۸ برابر کنتراست بالاتر از صفحه های مسطح داشته باشند. این موضوع به نحوی با خطای دید انسان نیز در ارتباط است. در واقع بحث این است که صفحه های خمیده، نوری که از صفحه نمایش می آید را به طور متمرکز تری به چمان ما ساطع می کنند.
در تلویزیون های خمیده OLED انعکاس نور بر صفحه وجود دارد
این مورد شاید یکی از مشکلات تلویزیون های خمیده OLED باشد. لبه های زاویه دار تلویزیون مانند یک شبکه عمل می کنند و موجب شکست نور بر روی صفحه نمایش می شوند. همین موضوع باعث می شود صفحات نمایش در تلویزون های خمیده رفلکس زیادی داشته باشد.
نصب تلویزیون های خمیده OLED بر دیوار مرسوم نیست، اما چرا؟
اگر به دنبال خرید تلویزیونی هستید که نزد همه زبانزد شود، خرید تلویزیون خمیده OLED می تواند انتخابی عالی باشد. طراحی تلویزیون خمیده تمام توجهات را به خود در اتاق نشیمن جلب می کند. چرا که همه عادت دارند یک تلویزیون تخت ببینند. از آنجایی که بدنه ی منحنی تلویزیون ضخیم تر است و لبه های آن از دیوار جدا می شوندف نصب آن بر دیوار امری مرسوم نیست. چرا که طراحی این نوع تلویزیون با نصب بر دیوار سازگار نمی باشد. با این حال می توانید اقدام به نصب آن بر دیوار نمایید اما دقت داشته باشید که چهره ی تلویزیون منحنی نصب شده بر دیوار، چندان چهره ی خوشایندی نیست.
در تلویزیون های خمیده OLED فاصله دید یکنواخت خواهید داشت
تلویزیون های خمیده، چشمهای کروی ما را بهتر ردیابی می کنند و بنابراین تصویری متمرکز تر و بهتر از صفحه های تخت ارائه می دهند. این موضوع باعث می شود وضوح گوشه های تصویر در چشم ما کاهش پیدا نکند و تصویری یکنواخت را مشاهده کنیم. سامسونگ این استدلال را چنان جدی گرفته است که سطح انحنای تلویزیون خمیده OLED را شعاع ۴۲۰۰ میلی متر تنظیم کرده است.
تلویزیون های خمیده OLED موجب کاهش زاویه دید می شوند
این مشکل در تلویزیون های خمیده OLED تا زمانی که زاویه دید به ۳۵ درجه در هر دو طرف نرسیده باشد، چندان ناخوشایند نیست (زاویه ای که خود سامسونگ نیز با ما در توافق است). اما به محض رسیدن زوایه دید به فراتر از ۳۵ درجه، تصاویر به سرعت شروع به غیر قابل دیدن شدن می کنند. از طرفی مغز شما سعی می کند هندسه ی تحریف شده ای را که شاهد آن نیست را در ذهن تان بازسازی کند و در نهایت این سبک از تماشای تلویزیون می تواند کمی خسته کننده باشد.
تنها انواع بزرگ تلویزیون های خمیده OLED مناسب برای تماشا هستند
تجربه ما تا به امروز این است که اثربخشی صفحه های خمیده OLED مستقیما با اندازه ی آنها در تناسب است. در مدل های ۵۵ اینچی و ۶۵ اینچی معایب را به شکل کم رنگ تری مشاهده گر بودیم. بنابراین اگر می خواهید ویزگی های مثبت تلویزیون های خمیده OLED را به شکل بهتری تجربه کنید و معایب را در آن کمر نگ تر نمایید بهتر است سراغ خرید تلویزیون هایی با صفحه نمایش بزرگتر بروید که این نیز احتمالا هزینه ی بیشتری روی دست تان خواهد گذاشت.
نتیجه گیری
همانطور که در ابتدا گفتیم در مورد خرید یا عدم خرید تلویزیون های خمیده OLED ما کاملا بی طف هستیم و این کاملا به خود شما بستگی دارد که با توجه به ویژگی های این تلویزون، قصد خریدش را دارید یا خیر.
ممکن است کمی شعاری به نظر برسد اما بی طرف بودن بسیار بهتر از داشتن دیدگاهی خصومت آمیز است. در نهایت این شما هستید که باید خود را با ویژگی های تلویزیون خمیده OLED سازگار کنید. تنها نکته ای که می توانیم به شکل قوی روی آن تاکید کنیم این است صفحه های خمیده در اندازه های بزرگتر، صفحه نمایش های بهتری هستند. هرچند که صفحات نمایش خمیده منحصر به فرد به نظر می رسند اما صفحات تخت همچنان پیشتاز میدان رقابت می باشند.